High Tea

In verband met het Corona virus is Tea Time Ommen gesloten.

Welkom bij Tea Time Ommen op Landgoed het Laer. Elke zondag wordt Landgoed het Laer in Ommen omgetoverd tot een High Tea locatie in Engelse sferen. Geniet van de welbekende scones, muffins, quiche en sandwiches. Allemaal handgemaakt naar traditionele recepten. Natuurlijk kunt u hierbij genieten van pure theesoorten.

Ook voor mensen met allergieën kunnen wij de High Tea aanpassen. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat alle mogelijkheden zijn.

CADEAUBON

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Met een High Tea Cadeaubon geef je een onvergetelijk cadeau! Met deze belevenis kun je genieten van een volledige High Tea. De cadeaubon kan naar wens worden gemaakt. U bepaalt zelf de waarde van de bon. Of u nu kiest voor een volledige High Tea voor 1 of meerdere personen of een geldelijke bijdrage, alles is mogelijk. Wij pakken de Cadeaubon prachtig voor u in met eventueel een persoonlijke tekst erbij.

Bestellen doe je gemakkelijk via info@teatimeommen.nl of telefonisch via 0529-455550.

Tea Time Ommen is elke zondag geopend. We werken met 2 shifts. De eerste heeft een aankomst tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De tweede een aankomst tussen 15.00 uur en 15.30 uur. Gemiddeld duurt een High Tea 2,5 tot 3 uur. Wij werken met een beperkt aantal plaatsen zodat wij onze producten handgemaakt en vers kunnen aanbieden. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u dan ook om te reserveren.